KVÆGEKSPORT HORSENS

OM HF-EXPORT OG SDM AVLSDYRFORMIDLING

Der var i begyndelsen en del eksport til Italien, Portugal og Spanien. Rusland har også aftaget mange lavdrægtige kvier i 2011 – 2018. Tyrkiet har aftaget  en del åbne og drægtige kvier. Polen køber 1. og 2. kalvskøer, samt højdrægtige kvier (6 – 8 mdr.)  Tyskland, England og  vil stadig købe 1 & 2 kalvskøer.

Igennem disse år har jeg fået et stort kendskab og erfaring indenfor Dansk Holstein kvæg, med at bedømme både besætninger og enkelte dyr. Jeg har et stort netværk, så at SDM AVLSDYRFORMIDLING er leveringsdygtig i både store såvel som små bestillinger.

Det er ingen kunst at lave en handel med en kunde. Kunsten består i, at kunden tilfreds vender tilbage for en ny handel.

EJER GUNNAR THORKILSEN

Jeg, Gunnar Thorkilsen, har været selvstændig kvægbruger i 14 år, og jeg har siddet i SDM Avlsforening Hærvejens bestyrelse samt været dommer på dyrskuer. Endvidere har jeg været opkøber af avlsdyr til udlandet hos Bovidan og Dpc. Samtidig formidlede jeg kreaturer til de danske kvægbrugere. I 1987 arbejde jeg et år som konsulent for et projekt i Egypten med 4000 køer. Siden 1999 har jeg haft firmaet SDM AVLSDYRFORMIDLING,  hvor  de danske kvægbrugere er blevet serviceret.